Esittely


On helppoa toimia esittelyn järjestäjänä. Järjestäjänä Sinä kutsut ystävät, naapurit, kollegat, tuttavat tai perheen kotiisi. Esittelyn päivämäärän, ajan ja esiteltävät tuotteet sovit kanssani etukäteen.

Esittely voidaan järjestää ainoastaan yhden tuoteperheen parissa (Oriflame tai Evelace), mutta esittelyssä voi jättää irtotilauksia myös muista jälleenmyymistäni tuotteista. Saavun kotiisi/sovittuun paikkaan noin ½ tuntia ennen esittelyn sovittua alkua ja asettelen tuotteet esille. Esittelyä varten tarvitsen sähköpistokepaikan ja pöydän esiteltäville tuotteille. Evelacen-alusasutuotteille tuon itse esittelyrekin.


Evelace esittely

Koti- tai työpaikkaesittely on miellyttävä ja helppo tapa sovittaa kauniita ja hyvin istuvia arki- ja juhla-alusasuja. Esittelyssä saa kiireettömästi tutustua ja sovittaa tuotteita asiantuntijan opastuksella. Sopiva vierasmäärä Evelace kutsuille on 5-10 henkilöä. Esittely kestää noin 2-4 tuntia riippuen vieraiden tuotetuntemuksesta. Esittelyn järjestäjä saa VIP-etuna mahdollisuuden ostaa normaalihintaisia tuotteitamme huomattavalla -30% alennuksella. Esittelynmyyntiin huomioidaan kaikki esittelyssä ostetut muut kuin VIP-tuotteet.

tutustu mallistoon